Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2011 uutiset > 10.9 2011 Helsingin JudoSport avasi kilpailukauden näyttävästi

10.9 2011 Helsingin JudoSport avasi kilpailukauden näyttävästi

Raisiossa järjestettiin vuoden kolmas Samurai Cup ja Raision Ryhdin 60 vuotis juhla kilpailu jossa Helsingin JudoSporttia edustivat Rene Villanello, Remo Villanello, Tuomas Halme ja Kerttu Koskenniemi.
Rene aloitti kisa urakkansa komeasti voittamalla kaikki kahdeksan vastustajaansa B-60kg:n ja A-60kg:n sarjassa, Renelle upeasti kaksi kultaa.
Remo voitti A-66kg:n sarjassa kolme ensimmäistä vastustajaansa, mutta hävisi finaalin ja tuloksena hopeaa.
Miehissä Remo voitti kolme ottelua ja hävisi yhden, mutta oli silti poolin paras ja sai kultaa.
Tuomas voitti A-73kg:n sarjassa kaikki kolme vastustajaansa ja näin Judosportin neljäs kulta oli totta, miehissä Tuomas voitti kaksi, mutta hävisi finaalin joten Tuomakselle myös päivän saaliiksi kulta ja hopea.
Kerttu voitti N+57kg:n sarjassa joka oli kolmen naisen pooli yhden ottelun ja hävisi sarjan voittajalle, näin Kertulle hopeaa.
Helsingin JudoSport oli mitali tilastossa Samurai Cupin kolmas ja Ryhti Shiain toinen, mutta mahtavasti päivän yhteismitalitilaston ykkönen neljällä kullalla ja kolmella hopealla, ja vain neljän kilpailijan voimin.