Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2015 uutiset > 26°TORNEO INTERNAZIONALE SANKAKU 2015

26°TORNEO INTERNAZIONALE SANKAKU 2015

 

HJSportin Rene Villanello otteli 31.1 2015 Italian Bergamossa Sankakun kansainvälisessä 26 vuotis turnauksessa miesten sarjassa 73kg.

Sarjassa oli 40 kilpailijaa.

Turnaus otellaan päivässä ja koska ottelijoita on reilusti yli tuhat kun mukana on C junnuista miehiin kaikki ikäluokat, niin miesten ottelut venyvät yleensä myöhään, niin tänäkin vuonna. 

Renen ensimmäinen ottelu oli n 21:30 ja matsit kestivät yli yhteen yöllä.

Renen eka vastustaja oli Sveitsin Andrin Strickler jonka Rene vei Osotogarilla ipponin arvoisesti.

Toinen vastustaja Italian Eric Mason lensi Morotella ipponin arvoisesti.

Kolmas vastustaja Bagattini Lorenzo voitti Renen yukolla ja Rene putosi keräilemään.

Sitten Rene otteli kolme minuuttia väärän kaverin kanssa keräilyissä ennenkuin järjestäjät huomasivat erehdyksen.

Viidennessä ottelussa (jos kolmeminuuttinen lasketaan mukaan) sai taipua Andrea Pallotta yukon arvoisesti joka tuli Harailla.

Pääsystä pronssi otteluun vei Rene Venäläisen Aleksei Skachovin osotosta tulleella yukolla.

Pronssi matsissa vastaan tuli saman seuran mies Torinosta Luca Braulin joka vei Reneä vastaheitolla heti alkuun Wazarilla, Rene onnistui kuitenkin lopussa heittämään Lucan Osotolla ipponin arvoisesti, ja näin Rene voitti jo toisen mitalinsa Italiassa miehissä.

Kahden aikaan yöllä oli palkintojen jako, missä palkittiin myös Renen Torinon seura Akiyama Settimo valtavalla pokaalilla koska seura oli paras miehissä

Akiyaman valmentaja tuumasi että pokaali on liian iso eikä mahdu salille joten hän päätti antaa sen Renelle koska Rene oli ensi kertaa mukana voittamassa pokaalia. Hieno ele ja komea lisä Renen palkintokaappiin. 

Koska Italiassa on tapana palkita parhaat seurat aina pokaaleilla niin kun menee Akiyaman salille niin näky on hämmentävä kun pokaalirivit kiertävät kaikkien salien ja aulan seiniä, ja pokaaleja on tungettu joka paikkaan. 

Seura kun on viimeiset kaksikymmentä vuotta ollut seura rankingin ykkönen Italiassa, niin pokaaleja on satoja joka puolella salia.

 

01.11.2015 14:05