Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2015 uutiset > ITALIAN JUNIOREIDEN MESTARUUSKILPAILUT 2015

ITALIAN JUNIOREIDEN MESTARUUSKILPAILUT 2015

Rene Villanello pääsi vihdoin takaisin mukaan kisakuvioihin,
pitkän loukkaantumisen takia Rene on joutunut jättämään väliin Portugalin ja Italian Eju cupit.

2.5 2015 järjestetyissä Italian junioreiden mestaruuskisoissa Rene oli viides viidellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Renen sarjaan oli karsinnoista finaaliin päässyt 65 ottelijaa, kaiken kaikkiaan sarjassa oli pitkälti yli 200 kilpailijaa, karsinta maakuntia on 21 kpl joissa karsii n5-20 judokaa, n.yksi viidestä tai neljästä pääsee karsinnoista jatkoon.
Rene oli pudonnut Italian rankingissa sijalle 9 joka oikeutti edelleen suoraa pääsyä finaaliin ilman karsintoja, tämä oli Renen onni sillä mikäli hän olisi kympin sakin ulkopuolelle pudonnut olisi kisat jääneet haaveeksi, karsinnat olisivat olleet kaksi viikkoa sitten, eikä Rene silloin vielä ollut ottelukunnossa.

Kisat:

Toffoli Daviden Rene voitti  kolmella yukolla,

Toiseksi vastustajaksi Rene sai viime vuoden pronssimitalistin Edoardo Buccin Roomasta, Edoardon Rene lukotti.

Kolmas vastustaja oli oman seuran Gian Luca Barbruni jonka Rene voitti  yukolla

Neljäntenä vastaan tuli Andrea Gismondo, joka oli tällä kertaa varoituksen verran parempi ja Rene keräilemään.

Keräilyissä ensimmäinen oli Amendola Michele jonka Rene voitti kahdella kiepistä saadulla wazarilla.

Toinen keräilyvastustaja Tudor Chitii jäi wazarin arvoisen heiton jälkeen sidontaan.

Tie pronssimatsiin oli raivattu ja siellä vastaan tuli taas oman seuran Avellone Niccolo joka osoittautui varoituksen verran paremmaksi.
Näin seitsemän ottelua päätökseen ja Renelle viides sija.

Sinänsä harmi että mitali jäi näin lähelle, mutta kaiken kaikkiaan Rene  ja valmentaja ovat tyytyväisiä saavutettuun tulokseen kovassa kisassa, jonka tasoa kuvastaa ehkä se  että jokainen sijoittunut eli seitsemän ensimmäistä saavat mustan vyön, jos pääset mitaleille saat toisen danin, aina kolmanteen daniin saakka. neljänteen ja viidenteen tarvitaan mitali vähintään EM kisoista. Kadeteissa vain mitalistit saavat mustan.