Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2015 uutiset > JUNIOR EUROPEAN CUP LEIPNITZ 2015

JUNIOR EUROPEAN CUP LEIPNITZ 2015

 

6.6 Kisatussa Leinitzin Eju cupissa HJSportin Rene Villanello sijoittui hienosti viidenneksi.

 

Kisoihin oli ilmoittautunut 532 judokaa 29 eri maasta, Renen sarja -73kg oli suurin sarja 59 ottelijalla.

 

Rene otteli ensimmäisellä kierroksella Serbian Saric Dusania vastaan, ottelussa ei nähty suorituksia mutta Rene oli parempi shidoin 1-3.

 

Toisen kierroksen vastustajaksi oli arpa antanut jo vähän kovempaa kaveria ja vastaan asettui Kaunasin voittanut Hollannin Kenneth Henneveld, Renellä oli Kennetistä vain huonoja muistoja Lundin finaalista junnu vuosilta.

Tässäkään ottelussa ei suorituksia päästy ihailemaan joten jatkoajalle mentiin, mikä ei Renen kohdalla tässä kunnossa ollut mikään hyvä juttu. 

Rene jaksoi kumminkin pitää myös jatkoajalla ottelua hallinnassaan, joten tuomarit eivät voineet muuta kuin tuomita Kennethille shido minuutin kohdalla, ja näin oli Lund kuitattu.

 

Kolmas kierros ja vastustajat senkun koveni kun vastaan tuli Kosovon Akil Gjakova. Gjakovan meriiteissä on mm:  2013 kadettien Euroopan mestaruus, 2014 Sofian miesten European openin pronssi, 2013 U23 viides.

Eli Renen uran ehkä kovin päänahka tuli kun ottelua oli käyty 18 sekuntia, ensimmäisestä otteesta o-sotogari ja ippon Renelle.

 

Semifinaalin voitosta taisteltaessa joutui Rene taipumaan yukon arvoisesti Slovenian Kosak Janille. Rene aloitti hyvin ja sai Kosakille ajettua shidon, sitten tuli takaisku kun Kosak sai Renen kyljelleen omasta seionage yrityksestä, yuko Kosakille. Takaa ajo ei tuottanut tulosta joten Rene keräilemään. 

 

keräilyissä ensin oteltiin Unkarilaista Sarhegyi Gaboria vastaan, ippon Renelle.

 

Kuudes matsi oli pronssi otteluun pääsystä, Saksan Paul Boehme taipui sidonnassa ja paikka pronssimatsissa oli saavutettu.

 

Pronssimatsiin oli pakko lähteä jo sitten yrittämään kaikki tai ei mitään meiningillä koska Rene ei todellakaan ole vielä seitsemän ottelun kunnossa ja sallitut kuusi imaisua astmapiipusta oli jo otettu. 

Saksan Timo Cavelius ei ollut yllätettävissä ja sai yukon jo heti 18 sekunnin kohdalla, ja kun Rene yritti kääntää Timon yritystä osotoksi, hän jäi rytäkässä alle ja näin Pronssi Saksaan, ja Viides sija Italiaan.

 

Tulokset ja kaaviot

 

http://www.ippon.org/cont_cup_jun_aut2015.php

08.06.2015 12:00