Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2015 uutiset > TURNAUSVOITTO AFRICASTA

TURNAUSVOITTO AFRICASTA

 

HJSportin Faye Njie osallistui 7.3 2015 Gambian Olympikomitean kutsumana Senegalissa järjestettäviin kansainvälisiin kisoihin, tarkoituksena ilmeisesti katsastaa Fayen kilpailukunto. 

Faye voitti kaikki neljä otteluaan ipponilla, joten uskon että Gambian OK:ssa ovat tyytyväisiä.

Kisaan osallistui n300 kilpailijaa 9 eri maasta mm. Italiasta, Ranskasta ja Belgiasta, se televisioitiin ja näytettiin Senegalin kansallisella kanavalla.

 

Kisaraportti Fayelta:

 

Voitin ekassa matsissa Guinealaisen yukolla wazarilla ja ipponilla,aikaa kului n.2 min ja ippon tuli polvisodella, wazari kiepillä ja yuko tomarilla. 

Seuraavassa matsissa voitin Senegalin mestarin,Samba Maiga. Voitto tomari ipponilla ja aika oli n.2 min. 

Semarissa tuli Ranskalainen Doudou Tamba jonka voitin kieppi ipponilla minuutin jälkeen. 

Finaalissa vastaan tuli aikaisemmin kohdattu Senegalin Samba Maiga.voitin ottelun wazarilla ja ipponilla liikkenä tomari. Ottelu kesti n.3 min.

Kisoihin osallistu 9 eri maata ja n.300 kisaajaa. ottelut näytettiin Senegalin kansallisessa televisiossa ja kisoja oli katsomassa paikallisia julkkiksia ja ministereitä, mua haastateltiin finaalin jälkeen sekä Gambian että Senegalin tv:ssä.

 

Upea voitto Fayelle ja ensimmäinen turnausvoitto myös HJSportille African mantereella, kisan jälkeen Faye jäi vielä leirille, kisojen ja leirin ajan Fayen on ystävällisesti majoittanut Senegalilaisen 90kg kilpailijan perhe, jotka asuvat aivan Dakarin keskustassa.

11.03.2015 07:49