Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2017 uutiset > CAMPIONATO ITALIANO A SQUADRE 2017

CAMPIONATO ITALIANO A SQUADRE 2017

Italiassa kilpailtiin lauantaina 9.12 2017 Italian seura mestaruudesta, Renen seura Akiyama settimo voitti finaalissa Fiamme gialle:t eli verottajan ammattilaisjoukkueen ja vei Italian mestaruuden nimiinsä.

Kisoissa oli mukana yht 53 joukkuetta joista 17 naisten ja 36 miesten joukkuetta, muut paitsi ammattilaisjoukkueet saavat värvätä yhden ulkomaalaisen joukkueeseen ja kisoissa nähdäänkin aina erittäin kovan tason judokoita ympäri maailmaa, Akiyama settimo oli saanut värvättyä 90kg:siin Nicholas Mungain tilalle ( joka on saanut ammattilais sopimuksen eikä voinut enää edustaa Akiyamaa) Unkarin Krisztian Tothin, moninkertaisen arvokisamitalistin (MM2, EM2,3)

Joukkueet on jaettu M1 ja M2 sarjoihin, ensin otellaan M2, M2:sen voittaja pääsee ottelemaan M1:seen, ja taistelemaan mestaruudesta. M1:ssä on ammattilaisjoukkueet ja kovimmat amatööri seurat.

Rene sai vastuuta kahden viimeisen ottelun verran, ensimmäisen ottelun 73kg sarjassa Akiyamaa edusti Angelo Mirabella.

Rene voitti Lazion Dilettantistican edustajan alta kymmenen sekunnin kouchi makikomilla.

Finaali vastustaja oli Emanuele Bruno (U23 EM2) .

Rene sai heitettyä noin 30 sek ennen loppua Brunon ipponin arvoisesti morote seoi nagella.

Rene saapuu 12.12 kotisalille valmistautumaan Italian mestaruuskisoihin jotka ovat helmikuun alussa,  tammikuun alussa Rene pistäytyy Itävallassa Mittersillin kansainvälisellä judo leirillä, sieltä vielä takaisin herttoniemeen treenaamaan ennen mestaruuskisoja.

Fijlkam.it sivuilla on äänestys käynnissä kisojen kymmenen komeimman ipponin välillä, Renen finaali ippon on päässyt mukaan numerolla yhdeksän, käydään äänestämässä Rene ykköseksi.