Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2017 uutiset > STARTTI CUP 4 18.11.2017 KIRKKONUMMI

STARTTI CUP 4 18.11.2017 KIRKKONUMMI

HJSportin juniorijoukkue otti osaa Kirkkonummen Startti cuppiin hyvällä menestyksellä

Tytöt alle 11v sarjassa 28,7kg Ruut Niva sai ottelukokemusta kahden ottelun verran. Sijoitus kolmas kolmen tytön sarjassa, tästä on moni ponnistanut pitkälle judouralle.

Pojat alle 11v 31kg Joonas Virtanen sijoittui kahdeksan judokan sarjassa viidenneksi yhdellä otteluvoitolla

Sarjan alle 11v 33,7kg Juho Antila saalisti kolme voittoa saavuttaen Hopea sijan kuuden ottelijan sarjassa.

Sarjassa 11v 40,2kg Akseli Siili vei upeasti Kultaa neljällä voitolla seitsemän ottelijan sarjassa

Sarjassa M-79,7kg Leonard Murtoniemi hävisi ainoan ottelunsa mutta miesten avoimessa sarjassa Leonard otti yhden ottelu voiton ja saalisti Hopeaa kolmen miehen sarjassa.

HJSportin valmennus ryhmä onnittelee lämpimästi kaikkia kisaajia otteluista ja osallistumisesta, sekä ennen kaikkea itsensä voittamisesta.

19.11.2017 19:30