Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2019 uutiset > EUROPEAN JUDO OPEN WARSAW 2019

EUROPEAN JUDO OPEN WARSAW 2019

Rene Villanello otteli 2.3 Varsovan European openissa

Rene hävisi pääsystä poolin finaaliin ja jäi näin ollen sijoille 9-16

 

Renen otteluraportti:

 

Eka matsi lähti hyvin käyntiin ukrainalaista vastaan. Sain heitettyä melko alussa ipponseionagella wazarin ja ottelu oli muutenkin omassa kontrollissa koko ajan. Vajaa minuutti ennen loppua sain vielä päätettyä ottelun jujigatame käsilukolla.

 

Toinen matsi oli puolalaista vastaan. Ottelu oli tiukka ja varsinaisella otteluajalla kumpikaan ei saanut pistesuorituksia. Jatkoajalle lähtiessä minulla oli kaksi shidoa ja vastustajalla yksi. Lopulta pääsin kuitenki yllättämään vastustajan kahden minuutin jatkoajan jälkeen haraigoshilla, mistä sain wazarin ja mikä riitti voittoon.

 

Kolmas ottelu oli brittien Eric Ham:ia vastaan, kelle olin hävinnyt viime syksynä Malagassa. Ottelu alkoi hyvin ja tuntui kulkevan koko varsinaisen ottelun mutta pistesuorituksia ei tullut kummallekkaan. Minua varoitettiin kaksi kertaa passiivisuudesta varsinaisella ajalla joten jatkoajalle mennessä olin kaksi shidoa häviöllä. Noin puolen minuutin jälkeen hieman nukahdin ja britti pääsi yllättämään sodella minut ja matsi päättyi ipponiin.

 

Tulokset ja kaaviot:

http://www.ippon.org/cont_open_pol2019.php

05.03.2019 07:24